Gratis ondersteuning ondernemers

7 mei 2020

Gratis ondersteuning ondernemers

Als reactie op het overheidsbesluit van 6 mei.... Thuiswerken is nog steeds voor velen het devies!

Het Coronavirus brengt veel teweeg. Waar de ene ondernemer alle zeilen moet bijzetten om de toegenomen vraag en drukte aan te kunnen, zitten andere ondernemers met de handen in het haar. Zij mogen niets, kunnen niets of in hele beperkte mate. Ze zien hun levenswerk en toekomst in recordtempo afbreken en staan met de rug tegen de muur. In beide gevallen levert dit spanningen op; misverstanden die uit kunnen lopen in conflicten, of reacties die door de spanning buitenproportioneel zijn…

Wij, van Lugthart Mediation, Coaching en Advies willen u hierbij helpen. Door met een open, onpartijdige blik naar uw conflict te kijken kunnen wij uw situatie weer terugbrengen naar een ‘normaal’ niveau. Als specialist op het gebied van conflicten, helpen wij u om ‘de angel’ uit de ontstane situatie te halen. Ook kunnen we u adviseren hoe u in de toekomst kunt omgaan met conflicten; ‘conflict-voorbereid’. Wat u als ondernemer nu echt niet kunt gebruiken is ‘extra gedoe’ in uw organisatie, zoals de sfeer op de werkvloer, spanningen met zakelijke relaties of andere bedrijfsbelangen die onder druk komen te staan. 

Daarnaast kan het ook helpen om met een specialist te praten om uw gevoel of dat van uw medewerkers een stem te geven. Wat doet thuiswerken met onze mentale gezondheid? Al die ballen die hooggehouden moeten worden? Wat maakt dat de spanning zich zo vastklampt, dat het heel beklemmend en benauwend voelt? De mentale gezondheid is in deze tijd zeker zo belangrijk als de fysieke gezondheid. Veerkracht, relativeringsvermogen en kracht om de huidige situatie te trotseren is van het grootste belang om gezond te blijven. 

Om u op weg te helpen bieden wij u of uw medewerkers vrijblijvend een uur gratis begeleiding. Hierin kunt u uw vragen stellen of kunt u beoordelen of meer begeleiding gewenst is, zowel op het gebied van mediation als coaching. Uiteraard doen we dit volgens de RIVM richtlijnen.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op: 026-22 00 210 of via info@lugthart-mca.nl.

Wij staan voor u klaar!

Home Actueel Gratis ondersteuning ondernemers