Marlous Lugthart

Marlous LugthartMarlous Lugthart is coach binnen Lugthart Mediation, Coaching en Advies.

Marlous is jarenlang werkzaam geweest als Accountmanager bij COCON, training en adviesbureau. Zij verzorgen trainingen en coachtrajecten voor zowel teams als individuele personen. Na haar COCON- tijd heeft zij onder andere een lunchroom gehad in Arnhem en daarna heeft zij de opleiding gevolgd aan de Academie voor Psychodynamica tot professioneel coach. Het bloed kroop toch waar het niet gaan kon en zij kon haar gevoel niet langer negeren.  “Ik zag hoeveel effect persoonlijke begeleiding kon hebben op de ontwikkeling van personen en bedrijven en wilde daar mee verder. Ook heb ik persoonlijk mogen ervaren wat coaching voor je doet. Een luisterend oor, iemand die me op weg heeft geholpen en die me zelf de antwoorden heeft laten vinden op mijn eigen vraagstukken”.

Samen met haar man Arno, ieder op zijn eigen vakgebied, hebben zij Lugthart Mediation, Coaching en Advies opgericht. “Het werken met én voor mensen is onze passie en drijfveer. Communicatie is de spil in alle relaties en dat is exact waar wij ons werk van hebben gemaakt”.

De manier waarop Marlous mensen begeleidt is door hen te laten inzien waar hun gevoel vandaan komt en het gedrag wat daaruit voortvloeit. Wat maakt dat ze zijn wie ze zijn en doen wat ze doen. “De antwoorden én oplossingen zitten al in jezelf en daar gaan we samen naar op zoek”. Marlous werkt vanuit een oprechte interesse. Zij oordeelt niet, heeft compassie en zal aan de hand van het probleem samen gaan onderzoeken wat de oorzaak is én waar dit gevoel vandaan komt. Niet zelden is de oorzaak een langslepende ‘gewoonte’ geworden die gevoelens van onbehagen, onvrede of verdriet oproept. Dat gevoel wil ze inzichtelijk maken. Inzicht in eigen handelen is de sleutel tot verandering.

Het motto van Marlous is: “Denk niet in problemen, maar in oplossingen”.
Ze is direct bereikbaar via 06 - 2741 3358 of via e-mail.

  • NOBCO/EMCC geregistreerd coach
  • Specialisatie NLP - Werken met Delen
  • Specialisatie Innerlijk kind
  • Specialisatie Natuurcoaching & Rituelen
  • Vertrouwenspersoon

 

 

Home Over ons Marlous Lugthart