026 - 22 00 210

Lugthart MCA steunt het Ronald McDonald Kinderfonds

21-06-2019

Lugthart MCA steunt het Ronald McDonald Kinderfonds

Huissen - Dit weekend is de Home-Run, dé sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds waarmee geld wordt opgehaald voor het fonds en voor de huizen. Lugthart Mediation, Coaching en Advies steunt dit jaar Lynn e Milas Mindfull Run Team 1, zowel door het runteam te begeleiden als met een donatie aan het team.

Arno Lugthart zal samen met dochter Nané het team begeleiden dat 240 kilometer gaat hardlopen in 24 uur. De start van het evenement is a.s. zaterdag 22 juni op het Lange Voorhout in Den Haag. De aankomst is 24 uur later op dezelfde plek. De estafette-run, het team bestaat uit 10 lopers en 5 begeleiders, voert langs Rotterdam, Gouda, Utrecht, Hilversum en Amsterdam terug naar Den Haag. Er wordt ook 's nachts gelopen want de Home-Run is een non-stop 24-uurs loop. De zorg voor een ziek kind gaat immers ook 24 uur per dag door.

Het doel van de Home-Run is om zo veel mogelijk geld in te zamelen om daarmee zo veel mogelijk overnachtingen van ouders van zieke kinderen mogelijk te maken. Lynn en Milas Mindfull Run Team loopt voor het Ronald McDonaldhuis in Arnhem. Dit huis is gekoppeld aan het revalidatiecentrum Groot Klimmendaal en is tevens een vakantiehuis voor gezinnen met zorgintensieve kinderen.

Er kan nog gedoneert worden aan Lynn's Mindfull Run Team kunnen via deze link.

Home > Actueel > Lugthart MCA steunt het Ronald McDonald Kinderf...