026 - 22 00 210

Even voorstellen ...

29-08-2019

Even voorstellen ...

Huissen - Bekijk het eens van een andere kant.

Soms loop je vast. In je werk, je relatie, omdat er iets ingrijpends is gebeurd of  zomaar. Dan kun je niet uitleggen hoe het komt dat je niet goed in je vel zit. Je bent moe, hebt een kort lontje en bent emotioneel. Tijd om jezelf eens even flink te resetten!

Marlous Lugthart is coach bij Lugthart Mediation, Coaching en Advies. “Ik werk vanuit ons kantoor in Huissen. Mensen noemen mij duidelijk, direct, eerlijk en oprecht. Ik denk dat dat ook wel klopt. Ik houd mensen een spiegel voor, ga na waar ze in conflict raken met zichzelf en wat stress veroorzaakt. Ik poets geen dingen weg, maak het niet mooier dan het is maar zorg wel dat je op een andere manier naar jezelf en je gedrag gaat kijken. Mijn motto: accepteer wat je niet kunt veranderen en verander wat je niet kunt accepteren. Alleen door goed na te denken over die zin en dat daadwerkelijk toe te passen, komt er al verandering op gang.”

Marlous begeleidt mensen om weer in balans te komen en daadwerkelijk actie te ondernemen om weer beter te kunnen functioneren. “Problemen die je ervaart kunnen invloed hebben op zowel je privé-, relationele-, als je werksituatie. Ik zie vaak dat het een combinatie is, want als je niet goed in je vel zit, heeft dat invloed op alles. Als je in een conflict zit op je werk, ben je ook niet gezellig thuis en als het thuis niet lekker loopt, voel je je op je werk ook niet oké. Het is fantastisch om te zien dat mensen in een paar gesprekken al inzichten krijgen. Het mooie is dat de sleutel tot oplossingen al in jezelf zit. Onder mijn begeleiding lukt het om de juiste antwoorden te vinden zodat je weer zelf het roer in handen kunt nemen.”

Lugthart Mediation, Coaching en Advies BV
Industriestraat 1b
6851 EM Huissen
026 - 22 00 210
info@lugthart-mca.nl
www.lugthart-mca.nl

Home > Actueel > Even voorstellen ...